منتديات كلية الاداب جامعة الزقازيق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


أول بوابة حوارية لـكلية الآداب جامعة الزقازيق تضم جميع الاقسام وجميع الفرق
 
الرئيسيةالموقعأحدث الصوراتصل بناالتسجيلدخولالتسجيلدخول

 

 النصائح العشر...للبنااااات

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
همس الروح
professional
professional
همس الروح


عدد المساهمات : 346
تاريخ التسجيل : 02/11/2010
الموقع : WWW.arts-zag.TK

النصائح العشر...للبنااااات Empty
مُساهمةموضوع: النصائح العشر...للبنااااات   النصائح العشر...للبنااااات Emptyالإثنين أبريل 18, 2011 4:21 pm

نصائح العشرة للبنات علشان متضفضحش قدام خطيبها فى اول خروجه

1- الأول لازم تعرفي إن الشوكة والسكينة بيتمسكوا من إيديهم من الطرف يعني مش من الوسط ولا من البوز زي الخنجر ولا من فوق طبعًااا .
2- العيش أوعي تفضحينا وتقطعيه بسنانك.. ولا الرغيف نصين بأيدك وكل نص... لقمة وتحشري.. أوعي.. العيش بيتقطع بالسكينة في الطبق. وبعدين تاخدي لقمة.. لقمة.. ب.........العافية.. قال يعني نفسك مسدودة.. اضغطي على أعصابك جدااا وبعدين لما تروَّحي.. إبقي حِفِّي زي مانتِ عايزه.
3- الشوووربة.. أبوس كعب رجلك. بند الشوربة ده مهم جدًاااا.. الشوربة تتشرب من غير صوت خالص.. ومن غير ماتقعدي تنفخي فيها.. زي القهوجي اللي بينفخ في الحجر .. وطبعًاااااا عايزاكى تنسى تمامًا.. السلطانية اللي بتقيميها على بقك في البيت..وتدلدقي على روحك.. بالمعلقه وبدون صوت... سخنة ولعة برضه بدون صوت.. وتسيبي تلت الطبق ع الأقل... مش تميليه.... عشان تلهطيها لآخر نقطة...
4- الرز طبعاً .. بيتاكل بالشوكة.. أوعي إيدك تتمد ع المعلقة.. وتغرفي من طبق الرز وتعبي.. إوعي.. الرز بالشوكة.. وكأنك بتبوسيه مش بتاكليه.
5- المكرونة.. الاسباكتي.. برضه بالشوكة.. تتلف على طرف الشوكة.. لحد ما تخلص وبعدين تحطيها ف بؤك من سكات.. مش تشفطي المكرونة عود عود..
6- السمك.. مشكلة.. شوفي... بتفصلي اللحم عن الشوك.... إزاي..؟؟ تقطعي اللحم من النص.... بالطول وبعدين تفردي اللحم ع الجانبين ولما تخلصي ناحية.. متقلبيش السمكة.... بلاش فلح... شيلي السلسله بالشوكة والسكينة , وحطيها ف جنب الطبق وكملي أكل النص التاني... وبدل الفيلم الهندي ده.. نصيحة.. ماتكليش السمك خالص.. قولي مابحبش السمك وخلصي نفسك..
7- الجمبري.. -إذا كنتي عارفاه-.. أول ماطبق الجمبري ينزل... بصيله بقرف واحتقار شديدين.. آل يعني زهقانة من كتر أكل الجمبري الجامبو ف بيت بابااااا.. وأتنهدي جامد وقولي.. برضه..؟؟؟ وتروحي قاطعة راس الجمبريياية.. بالشوكة.. أنا ف عرضك إنسي المصمصة دلوقت..
8- البطاطس سواء مسلوقة أو محمرة... أوعي تهرسيها وتدبيها ع الرز وتبدي ....لا..لآ...لآ...بالشوكة حتة حتة وإنت زي ما تكوني هاتعيطي من كتر ما البطاطس صعبانة عليكي....
9- الفاكهة.. لو الفاكهة فيها بذر.. طلعيه من بؤك بالراحة وحطيه ف إيدك وهي مقفولة.. وبعدين ف طفاية السجاير اللي ع الترابيزه.. أوعي ياحبيبتي من نظام التفتفة للبذر.. إنسي.
10- ولما تخلصي أكل تحطي إيدك على بطنك.. -اللي عصافيرها بتصوصو من العينات اللي كلتيها-.. وتقولي له مش ممكن.. أنا عمري ما اتفجعت كدة.. أنا أودامي أسبوع.. هابطل أكل فيه..... وبعدين تمسكي الفوطة اللي دايمًا موجودة ع التربيزة من غير لازمة.. وتبوسيها.. آل يعني بتمسحي بؤك.. وبعدين تستأذني منه لدخول التوليت لإصلاح ماكياجك.. وتخشي التواليت وتطلعي من شنطة إيديك.. لفة الفول والطعمية اللي جايباها معاكي.Smile) ^_^
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دنيا
مشرفة الفرقة التانية تاريخ
مشرفة الفرقة التانية تاريخ
دنيا


عدد المساهمات : 43
تاريخ التسجيل : 10/02/2011
العمر : 32

النصائح العشر...للبنااااات Empty
مُساهمةموضوع: رد: النصائح العشر...للبنااااات   النصائح العشر...للبنااااات Emptyالإثنين أبريل 18, 2011 9:28 pm

هههههههههه اى النصائح الجامده دى

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
همس الروح
professional
professional
همس الروح


عدد المساهمات : 346
تاريخ التسجيل : 02/11/2010
الموقع : WWW.arts-zag.TK

النصائح العشر...للبنااااات Empty
مُساهمةموضوع: رد: النصائح العشر...للبنااااات   النصائح العشر...للبنااااات Emptyالخميس أبريل 21, 2011 10:15 pm

اى خدمه ياقمر
هههههههههههههههههههه
بس احسن حاجه ان الواحده تتصرف على طبيعتها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
النصائح العشر...للبنااااات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات كلية الاداب جامعة الزقازيق  :: شباب وبنات :: شــبـــاب X بـــنـــات-
انتقل الى:  
البريد الالكترونى

ضع ايميلك هنا ليصلك كل جديد

منتديات كلية الاداب جامعة الزقازيق

All rights reserved to Arts Faculty 2011| powered by Arts-Zag.TK| Desined by Team Forum